WESKOI

Vijvercheck voor uw koi

Ondervindt u problemen met uw vijver of koi? Of wilt u juist problemen voorkomen? Met onze vijvercheck bieden we een totaalpakket en brengen we alles voor u in kaart.

Waterkwaliteit

Microscoptie

Wondbehandeling

vijvercheck

Oorzaak vinden en oplossen

Al meer dan 15 jaar lang staan we mensen bij door het gehele land met vijverproblemen. Deze problemen kunnen verschillende oorzaken hebben, die wij samen met de eigenaren in kaart proberen te brengen, maar belangrijker nog, de oorzaak vinden en oplossen. Waar moet je dan aan denken? Microscopie, waterkwaliteit, wondbehandeling. Ook kunnen we bij bacteriële problemen een swap maken en opsturen naar het laboratorium om de juiste bacterie te traceren. 

Bij een consult nemen wij ook altijd ruim de tijd om samen met u het systeem te doorlopen om te kijken of dit voor verbetering vatbaar is en de kans op eventuele problemen in de toekomst te verkleinen.

Wij beschikken over medicijnen van gerenommeerde merken, zodat we bij het constateren van een probleem, gelijk voor u een behandelplan kunnen opstellen. Ondanks dat we geen koidokter zijn, maar koideskundigen, zijn we in 90% van de gevallen in staat, om de problemen voor de hobbyisten op te lossen.

Vijvercheck aanvraag

Professionele Vijver Check: Zorg voor een Gezonde en Prachtige Vijver

Een goed onderhouden vijver is een bron van rust en schoonheid in je tuin. Of je nu een koivijver, een natuurlijke vijver of een decoratieve waterpartij hebt, regelmatige controles en onderhoud zijn essentieel om de waterkwaliteit en de gezondheid van je vissen te waarborgen. Bij Weskoi bieden we een uitgebreide koivijver check aan om ervoor te zorgen dat jouw vijver altijd in optimale conditie blijft.

Waarom Een Vijver Check?

Het regelmatig laten checken van je vijver heeft tal van voordelen:

Gezondheid van de Vissen: Een grondige inspectie helpt bij het vroegtijdig opsporen van ziekten en parasieten, wat cruciaal is voor het welzijn van je vissen.

Waterkwaliteit: Wij controleren de chemische balans van je water, zoals pH, ammoniak, nitriet en nitraat niveaus, om een veilige leefomgeving voor je vissen te garanderen.

Onderhoud van Apparatuur: Onze experts inspecteren en onderhouden je vijverapparatuur, zoals filters en pompen, om ervoor te zorgen dat ze efficiënt werken.

Esthetische Waarde: Een schone, goed onderhouden vijver ziet er niet alleen prachtig uit, maar draagt ook bij aan de algehele esthetiek van je tuin.